Despre Nikto Brand

Nikto Brand, conceput și realizat cu pasiune în România. Într-o eră în care majoritatea produselor sunt fabricate în masă în țări îndepărtate, pentru noi, autenticitatea și atenția la detalii reprezintă valori fundamentale. Unul dintre avantajele majore ale producției manuale în atelierul nostru constă în flexibilitatea de a personaliza fiecare produs.

Piese de calitate, la modă și confortabile, sunt concepute special pentru tine, astfel încât să te simți grozav purtându-le. Versatilitatea reprezintă esența ADN-ului nostru.

NIKTO BRAND, fondată în 2020, reprezintă un brand de modă românesc cu sediul în România, dedicat cu pasiune creației și producției de îmbrăcăminte de înaltă calitate. Noi definim identitatea noastră prin fuziunea dintre piese la modă și confortabile, plasând un accent deosebit pe o experiență de îmbrăcare lipsită de efort. Inspirăm creativitatea noastră din frumusețea și eleganța siluetei feminine, rezultând creații atemporale, însă totodată foarte dorite.

Fiecare produs este creat cu meticulozitate pentru a asigura o potrivire perfectă pentru fiecare client. Versatilitatea și purtabilitatea sunt fundamentale în ADN-ul nostru. Echipa noastră dedicată lucrează cu pasiune în atelierul nostru pentru a da viață fiecărei piese vestimentare. Toate produsele noastre sunt special concepute pentru a oferi libertatea de a te bucura de ținutele tale preferate, iar echipa noastră este aici pentru a te ajuta să te simți unic și mândru de tine!

Te invităm să explorezi colecția noastră și să experimentezi piese de calitate, la modă și confortabile, create special pentru tine. Fii mândru cu eleganță, modă și stil excepțional.

Un brand românesc de modă inspirat din silueta feminină, realizat manual în România din țesături italiene de înaltă calitate.

386
CLIENTE MULȚUMITE
275
PROIECTE FINALIZATE
10
MEMBRII ECHIPEI
1
PUNCT DE LUCRU
1560
COMENZI FINALIZATE
156
PRODUSE UNICE

We convert your idea Into a reality.

WOODMART - BEST ECOMMERCE THEME 2020/21

One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armour-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff His room, a proper human room although a little too smalls.

Coș de cumpărături

Transport gratuit la comenzile peste 360 de lei

Loghează-te

No account yet?

Facebook Instagram Pinterest TikTok
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
Magazin
1 item Coș
Contul meu
Favorite
×

 

Hello!

Intra in legatura cu un reprezentant NIKTO BRAND pe Whatsapp aici

×