ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât de curând îmi voi primi produsele?

Comenzile vor fi livrate in maxim 1-2 zile lucratoare de la plasarea Comenzii. Livram in Romania si oriunde in lume. Nikto Brand S.R.L. echipa va sta la dispozitie in cazul intarzierilor coletului, la adresa de e-mail customer@niktobrand,.com. Înainte de a reclama întârzieri, vă rugăm să verificați mai întâi dacă nu ați primit o notificare de la compania de curierat. Dacă notificarea există, vă rugăm să contactați compania de curierat pentru o nouă livrare. Nu în ultimul rând, vă rugăm să verificați dacă a fost emisă un anunț oficial pe site, pe Instagram sau pe pagina de Facebook Nikto Brand, cu privire la întârzierile de livrare.

Prin ce firma de curierat se livreaza comanda?

Singurele companii de curierat acceptate de Nikto Brand sunt: Urgent Cargus pentru livrari nationale si DHL pentru livrari internationale. Comanda va fi livrată la adresa specificată în formular. Verificarea stării comenzii se face accesând site-ul Urgent cargo sau curier DHL folosind numărul AWB din e-mailul de confirmare. In momentul livrarii este necesara verificarea integritatii coletului, in caz de deteriorare sau prezentare a coletului deschis sau a sigiliului spart acesta va fi refuzat. În acest caz, vă rugăm să anunțați departamentul de relații cu clienții prin e-mail la customer@niktobrand.com. Dupa doua incercari de livrare nereusite de catre firmele de curierat partenere, comanda va fi considerata anulata si va fi returnata catre Nikto Brand S.R.L. sediu. Nikto Alyona Brand SRL.

Care sunt avantajele creării unui cont?

Înregistrarea cu un cont vă permite să vă abonați la buletinele informative care informează despre noutăți pe site-ul www.NIKTOBRAND.com. Secțiunea „Contul meu” oferă o înregistrare atât a istoricului, cât și a etapelor de procesare a comenzii. Prin crearea unui cont, este posibil să înregistrați mai multe adrese de livrare.

Pretul produselor

Produsele prezentate sunt disponibile la un preț stabilit în moneda specificată pe site. Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si nu include costurile de livrare, cu exceptia cazului in care este specificat in mod expres pe site. Nikto Alyona Brand S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara notificarea prealabila a clientului. Pretul nu poate fi modificat dupa confirmarea de catre Nikto Alyona Brand S.R.L. a comenzii.

Garantia produsului

Toate produsele prezente pe site sunt supuse condițiilor de garanție în conformitate cu legislația în vigoare.

Cum plasez comanda?

Produsele dorite vor fi selectate in urmatoarele vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii, a culorii si cantitatii, produsul va fi selectat prin butonul “Adauga in cos”. Ulterior selectarii tuturor produselor dorite spre a fi achizitionate, se va apasa butonul “Plaseaza comanda”. Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final sunt vizualizate in sectiunea “Comanda ta”. După alegerea modalității de plată și după bifarea acordului pentru Termeni și condiții, comanda este lansată prin apasarea butonului ”Plaseaza comanda”. Daca ati ales sa faceti plata cu cardul, va trebui sa furnizati date solicitate de procesator de plati electronice prin card bancar agreat de Nikto Alyona Brand S.R.L., care opereaza ca portal securizat de plati.

Unde pot găsi informații despre comandă?

Sectiunea „Contul meu” ofera posibilitatea verificarii starii unei comenzi, din momentul plasarii si pana la etapa de livrare a acesteia. În cazul în care nu aveți un cont, detaliile pot fi găsite și în e-mailul de confirmare.

Pot schimba comanda?

O comandă plasată nu acceptă modificări, cum ar fi adăugarea de articole noi sau modificarea mărimii sau culorii produselor. In cazul in care comanda a fost plasata incorect sau este incompleta, clientul o poate modifica NUMAI sunand la 0726.465.465 in primele 2 ore de la plasarea acesteia.

Adunarea mai multor comenzi

Nu se accepta acumularea mai multor comenzi, fiecare comanda lansata va fi tratata individual.

Anularea comenzii

Există posibilitatea de a anula comanda prin cerere scrisă la customer@niktobrand.com, în primele 2 ore de la plasarea comenzii.

Plata comenzii

Sunt acceptate următoarele metode de plată:
1. Plata online cu cardul. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Aceste tranzacții sunt efectuate în condiții de deplină securitate, în parteneriat cu operatorul MobilPay. Mai multe detalii despre acest serviciu gasiti pe www.mobilpay.ro.
2. Plata cash la livrarea coletului, prin plata sumei datorate reprezentantului firmei de curierat. Aceasta metoda de plata este acceptata doar in Romania si se numeste plata RAMBURS.

NIKTO BRAND Dreptul de a selecta comenzi

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile plasate de utilizatori care au refuzat livrarile sau care au returnat mai mult de 25% din valoarea comenzilor. În același timp, ne rezervăm dreptul de a selecta comenzi care includ un număr mare de produse de același tip sau cantități mari de produse livrate la aceeași adresă.

Ce fac dacă am primit un produs în minus?

Ne cerem scuze pentru problemele intampinate si va stam la dispozitie pentru a le rezolva. Vă rugăm să ne contactați la customer@niktobrand.com în termen de 48 de ore de la livrarea coletului pentru a verifica situația. Veți primi un răspuns în maximum 24 de ore. Din păcate, notificările după termenul limită de 48 de zile de la livrarea comenzii nu vor fi luate în considerare.

Ce fac dacă am primit un produs defect?

Va rugam sa ne contactati la customer@niktobrand.com in termen de 48 de ore de la livrarea colectiei, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, vom inlocui produsul sau vom returna banii, iar transportul produsului va fi suportat de noi.

Ce fac dacă am primit un produs de dimensiune greșită?

Vă rugăm să ne contactați la customer@niktobrand.com în termen de 48 de ore de la livrarea coletului, pentru a remedia această problemă.