Notificare importantă! În situația în care produsul comandat nu corespunde din punct de vedere al mărimii, vă rugăm cu insistență să evitați completarea formularului de retur și să optați pentru completarea formularului de schimb, indicând o altă mărime dorită. Vă reamintim că motivele de retur precum "neadecvare mărime" nu vor fi luate în considerare. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Alege de mai jos actiunea dorita
Vă rugăm să efectuați o probă atentă a produselor achiziționate și să le returnați în aceeași stare în care le-ați primit. Produsele trebuie să fie trimise împreună cu etichetele originale, care trebuie să fie intacte și atașate în mod corespunzător produsului. Nu vom accepta pentru procesul de schimb produse care îndeplinesc următoarele condiții:
 • Sunt trimise fără completarea prealabilă sau cu completări incorecte ale formularului de schimb;
 • Prezintă semne evidente de uzură;
 • Sunt expediate prin intermediul serviciului de poștă al României.
Vă mulțumim pentru înțelegere și respectarea acestor condiții. Politica noastră privind schimburile este concepută pentru a vă oferi flexibilitate în cazul în care produsul achiziționat nu se potrivește din punct de vedere al mărimii. Aveți posibilitatea de a solicita un schimb exclusiv pentru același produs, dar într-o mărime potrivită, în decursul a maxim 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Vă informăm că NIKTO BRAND acceptă schimburi doar pentru produsele de dimensiuni standard. Elementele personalizate nu sunt eligibile pentru schimb, ci pot fi ajustate la nevoie. Este important să rețineți că orice schimb de produs este condiționat de disponibilitatea acestuia în stoc. În cazul în care modelul dorit nu mai este disponibil, vom proceda la rambursarea sumei corespunzătoare produsului, conform facturii inițiale. Procesul de rambursare se va efectua în decurs de 14 zile lucrătoare de la primirea coletului returnat și verificarea produsului. După finalizarea verificărilor, vom expedia  noul produs solicitat în termen de 5-6zile lucrătoare. Apreciem colaborarea dumneavoastră și vă asigurăm de implicarea noastră în asigurarea unei experiențe de schimb eficiente și profesionale. Procedura pentru schimbarea unui produs este simplă și eficientă. Vă rugăm să urmați acești pași:
 • Completați cu atenție formularul de schimb disponibil mai jos, furnizând toate informațiile solicitate.
 • Ambalați produsul pe care intenționați să-l schimbați într-un mod sigur și corespunzător pentru a evita eventualele deteriorări în timpul transportului.
Expediați coletul către adresa noastră:
NIKTO ALYONA BRAND SRL
Oraș: TIMIȘOARA
Județ: TIMIȘ
Adresă: Str. Piața Alexandru Mocioni nr. 7, ap. 4
Cod poștal: 300173
 • Telefon: 0726.465.465
 • Vă rugăm să alegeți opțiunea de "expediere cu plata la destinatar" (la dumneavoastră) pentru costurile de transport.
 • Odată ce coletul ajunge la destinație și produsul este verificat, vom procesa schimbul și vă vom expedia noul produs în maxim 5-6 zile lucrătoare.
Vă atenționăm că costul transportului pentru schimb este suportat de către client. Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră în acest proces de schimb. Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon menționat mai sus.
  Toate câmpurile marcate cu * sunt necesare pentru validare!

  Vă rugăm să efectuați o probă atentă a produselor achiziționate și să le returnați în aceeași stare în care le-ați primit. Produsele trebuie să fie trimise împreună cu etichetele originale, care trebuie să fie intacte și atașate în mod corespunzător produsului. Nu vom accepta pentru procesul de retur produse care îndeplinesc următoarele condiții:
  • Sunt trimise fără completarea prealabilă sau cu completări incorecte ale formularului de retur;
  • Prezintă semne evidente de uzură;
  • Sunt expediate prin intermediul serviciului de poștă al României.

   Vă mulțumim pentru înțelegere și respectarea acestor condiții.
  Produsele NIKTO BRAND trebuie returnate în stare nepurtată și nefolosită, în cutiile și ambalajul original. Este obligatoriu ca produsele să fie returnate cu etichetele originale intacte și atașate produsului. Vă reamintim că desprinderea etichetelor constituie dovada utilizării produsului și, în acest caz, produsul nu poate fi returnat conform politicii noastre.
  Ne rezervăm dreptul de a refuza produsele returnate care nu îndeplinesc exact și cumulativ condițiile de returnare menționate. În situația în care primim un retur care nu respectă politica menționată, putem accepta produsele respective doar după deducerea unei taxe de 99 lei pentru procesul de dezinfectare și spălare chimică, astfel încât acestea să poată fi reintroduse în vânzare. Vă solicităm să testați cu atenție produsele achiziționate și să le returnați în aceeași stare în care le-ați primit. Odată ce returul este primit și acceptat, rambursarea se va efectua exclusiv prin transfer bancar în decurs de 14 zile lucrătoare. Consumatorul are obligația de a furniza un cont IBAN în formularul de retur pentru procesarea rambursului. Vă informăm că nu sunt rambursabile taxele de transport, taxele bancare, diferențele de curs valutar sau alte taxe, după caz. Apreciem colaborarea dumneavoastră și vă asigurăm de transparența și responsabilitatea noastră în procesul de returnare. Politica noastră de returnare este concepută pentru a asigura un proces eficient și corect. Vă rugăm să luați în considerare următoarele condiții pentru returnare: Nu acceptăm pentru procesul de returnare produse care îndeplinesc una sau mai multe dintre următoarele condiții:
  • Sunt trimise fără completarea prealabilă a formularului de retur.
  • Sunt expediate prin curier, cont de colectare sau alte servicii similare care implică plata în numerar de la Nikto Brand în momentul livrării.
  • Câmpurile aferente contului IBAN și numele titularului contului IBAN nu sunt completate în formularul de retur.
  • Prezintă semne evidente de uzură.
  • Sunt expediate prin intermediul serviciului de poștă al României.
   Vă rugăm să respectați aceste condiții pentru a asigura un proces de returnare corespunzător. Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră. Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență, vă stăm la dispoziție.

   Toate câmpurile marcate cu * sunt necesare pentru validare!